Anita K Andersen har anmeldt Ilmondo  5 stjerner d.18. maj  2018

Pia er en fantastisk dygtig fotograf. Hun sprudler af energi og glæde i arbejdet som fotograf og man bliver automatik smittet og trukke med af glæden og energien.
Hun har en meget ligefrem tilgang til opgaven som gør det til en sjov oplevelse og dette gør at man hurtig slapper af i hendes selskab.
Nå ja… så laver hun jo også nogle fantastiske billeder. Jeg kan kun sige at jeg er super tilfreds med mine billeder.
Tak Pia. ���

Sanne Arbo Norup har anmeldt Ilmondo  5 stjerner d.12. maj 2018

Idag modtog jeg de mest fantastiske billeder fra min søns konfirmation, blev lige så lykkelig som på dagen, for Pia/Ilmondo havde virkelig fanget ham som ingen har gjort før på billeder.
Var en fornøjelse og kæmpe frihed for mig at have Pia med på dagen. Pia er ikke kun den bedste fotograf, men også en dejlig personlighed, der kan få det bedste frem i alle på hendes billeder!

Ellen Vejle har anmeldt Ilmondo  5 stjerner d.1. februar 2018 

Kunstforeningen hos Beierholm i Aalborg har haft fornøjelsen af Pia/ilmondo fotoudstilling i januar 2018.
Dét har været en rigtig god oplevelse, både for vores medarbejdere og kunder i huset.
De 3 designlinjer – portrætter, fake/skalér fotos, close-up – har givet udstillingen bredde og demonstreret Pias spændvidde i det fotografiske univers.
Vi købte flere værker, herunder Kvinde i Rødt/Svinkløv:-)

Gitte Kjær Thomsen har anmeldt Ilmondo  5 stjerner d. 30. november 2017 · 

Pia er en virkelig dygtig og særdeles professionel fotograf. Hvor er jeg dog glad for, at jeg endelig kom afsted. Og Pia, fik taget så FLOTTE nogen billeder af undertegnede. Jeg kunne se og mærke, at hver en detalje blev nøje gennemtænkt og intet blev overladt til tilfældighederne. Pia er bare den bedste ! Så tøv ikke med, at booke en tid hos hende.
De varmeste og taknemmeligste tanker fra Gitte

Merete Lykke Aagaard har anmeldt Ilmondo  5 stjerner d.7. november 2017 · 

Pia er en helt utrolig dygtig fotograf, og efter en dag sammen med Pia går man derfra med et boostet selvværd og en følelse af smuk afslappethed🙂
Hendes billeder er anderledes, og hun er god til at finde den gnist i øjnene, som gør billedet til noget ganske særligt. Jeg kan varmt anbefale en fotografering hos Pia, og det er jo et minde for livet.
Venlig hilsen Merete Lykke Aagaard

Stinne Bagger Mortensen har anmeldt Ilmondo  5 stjerner d.17. august 2017 · 

Kan du bedst lide at handle med ordentlige mennesker? Der kærer sig for deres håndværk? Så tøv endelig ikke med at slå en handel af med Pia. Hun er hamrende dygtig og utrolig venlig og hjælpsom.

Det er første gang, min kæreste og jeg køber fotokunst – og hvilken fornøjelse det har været at handle med Pia, der står bag Ilmondo. 
Vi blev forelsket i et par billeder på en kunstmesse i Aalborg, som vi ret hurtigt blev eninge om at vi bare MÅTTE eje – selvom der var lidt med en nuance på det ene foto, vi gerne ville have rettet. Og Pia var SÅ behjælpelig. Hun justerende lidt på farverne, så det to fotografier nu matcher hinanden fuldstændig perfekt. Vi bliver i så godt humør, hver gang vi ser på billederne.
Vi er endda så glade for dem, at vi efterfølgende har valgt at få dem indrammet med museumsglas, så de aldrig vil miste farve af fx sollys.
Tak til Pia for en rigtig god handel. Vi vil have dig i tankerne, hvis vi skulle få brug for portrætfotos eller andet fotokunst.

Kirsten Lyhne har anmeldt Ilmondo  5 stjerner d.13. juli 2017 · 

Jeg havde fotoshoot med Pia i går, og jeg har sjældent mødt et menneske, som i den grad formåede at få lyset frem i mig �. Det kom der en helt fantastisk dag ud af, ligesom der kom de mest fantastiske billeder ud af det �
Tak til dig, Pia, fordi du formåede at finde skønheden frem i mig, så jeg selv kunne se den �
Magisk og healende oplevelse �

Dorthe Albaek har anmeldt Ilmondo  5 stjerner d.13. juli 2017 · 
Pia er en super dygtig fotograf. Hun tager ikke bare billeder – men fanger sjælen.
Jeg er imponeret.

Anne König har anmeldt Ilmondo  5 stjerner d.7. juli 2017 · 

At få taget en fotoserie er nok det bedste jeg længe har gjort for selvværdet – tusind tak.
Der er lavet aftage for familie foto
😮)

Anne Marie Schmith har anmeldt Ilmondo  5 stjerner d. 15. januar 2017 · 

Pia , du arbejder top professionelt og man er rigtigt godt tilpas i dit selvskab.
Tak for meget fine billeder.

Pia Severin Valentine har anmeldt Ilmondo  5 stjerner d.12. december 2016 · 

Utrolig smukke billeder med stor dybde og sanselighed